Fysisk JA/NEJ-gruppe

Gå til / Personlig Udviklingsgruppe.

Kontakt – Grænser – Behov – Leg..

Christian Ringsmose, Psykoterapeut MPF

Dette er en gruppe med fokus på dig, der gerne vil udforske og udvikle dine evner til at mærke dig selv, og til at gå efter dine behov for kontakt – verbalt og fysisk.  Samtidig udvikler du din opmærksomhed på, og respekt for, dine egne og andres grænser.

Denne gruppe er, for eksempel, for dig der:

Christian Ringsmose, Psykoterapeut MPF
  • Ofte stopper dig selv fra ting, du gerne vil – , for hvad mon andre tænker!?
  • Savner mere fysisk kærlig kontakt med venner, familie eller kæreste
  • Gerne vil udtrykke dine behov og grænser tydeligere – fysisk og verbalt
  • Gerne vil være mere opmærksom på, hvordan du er fysisk sammen med andre
  • Gerne vil være mere umiddelbar og direkte i din kommunikation – fysisk og verbalt
  • Gerne vil have mere leg, glæde og spontanitet i dit liv – , samtidigt med, at du respekterer dine egne og andres grænser

Jeg lægger op til en nysgerrig tilgang i gruppen, med en blanding af kontakt, bevægelse, refleksion og terapeutisk gruppeproces, hvor det er muligt at dele med hinanden, hvordan vi hver især har det, og hvad der udfordrer eller undrer os. Gruppen vil foregå indendørs, med mulighed for bevægelse på madrasser, med opmærksomhed på grænser og behov – kropslige udtryk for JA og NEJ.

Christian Ringsmose, Psykoterapeut MPF

Der er plads til, at du kan være opmærksom på og undersøge, hvad DU har LYST til -, og til at du mærker dine grænser og dine behov for kontakt/ikke-kontakt… Lege sammen eller hver for sig… Dine behov og grænser er i centrum, og forløbet foregår i en tryg og fortrolig atmosfære.

Gruppen vil foregå som en kombination af non-verbal fysisk leg/kontakt samt mellemliggende perioder med mulighed for at stille spørgsmål og give/modtage feedback.

Gruppen opstartes ved minimum 5 deltagere og har maksimum ca. 8 deltagere. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om denne gruppe.