Gruppeterapi

Gå til Personlig udviklingsgruppe. Gå til Fysisk JA/NEJ-gruppe.

Gruppeterapi

Gruppeterapi er et spændende “laboratorium”, hvor sociale kompetencer og opmærksomhed kan næres og udvikles i et trygt samarbejde i gruppen. Det kan skabe grobund for ny glæde og en spændende udvikling.

I øjeblikket tilbyder jeg 2 forskellige terapeutiske gruppeforløb: En personlig udviklingsgruppe – og en mere fysisk orienteret gruppe, hvor der er særligt fokus på kropslige signaler. Jeg arbejder ofte sammen med en kollega i grupperne. Du kan læse mere om grupperne på ovenstående links.

Gruppeterapi kan give mulighed for vigtige indsigter og feedback, og give virkelig meget energi til personlig udvikling. I gruppeterapien arbejder vi med relationer og kommunikation på en mere umiddelbar ”her og nu” måde, som ikke kan opnås på samme måde i individuel terapi. En umiddelbar fordel i gruppeterapien er også, at prisen er væsentligt lavere end prisen for individuel terapi.

Gruppedeltagere opfordres til at dele deres oplevelser åbent og ærligt i gruppen, – og alle gruppedeltageres individuelle tempo respekteres, så oplevelser kun deles når du ønsker det og er klar til det. Alle gruppedeltagere har tavshedspligt i forbindelse med gruppesessionerne, så en tryg og åben stemning i gruppen understøttes.

Gruppeterapi kan sagtens stå alene. For individuelle klienter oplever jeg ofte at, at deltagelse i gruppeterapi kan bidrage med et “boost” af energi og motivation. Dette “brændstof” og en øget opmærksomhed styrker udviklingen og processen meget positivt i den individuelle terapi.

Jeg arrangerer løbende andre events, som ikke er terapi, men hvor det er muligt for dig at få en fornemmelse af min måde at være på arbejde på. Du kan se mere om eventuelle planlagte events her på hjemmesiden.

Jeg starter løbende nye grupper op – så snart der er et tilpas antal deltagere til gruppen. Så hvis du er nysgerrig, eller interesseret i at deltage i en gruppe, så kontakt mig og bliv skrevet på en uforpligtende venteliste. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål og gerne vil høre mere om grupperne.