Gruppeterapi

Personlig udviklingsgruppe                  Fysisk JA/NEJ-gruppe

GruppeterapiGruppeterapi er et spændende laboratorium, hvor sociale kompetencer kan næres og udvikles i et trygt samarbejde i gruppen. Det skaber grobund for ny glæde og spændende udfordringer.

I øjeblikket tilbyder jeg 2 forskellige gruppeforløb: En udviklingsgruppe – og en mere fysisk orienteret gruppe, hvor der er særligt fokus på kropslige signaler. Jeg arbejder ofte sammen med en kollega i grupperne. Du kan læse mere om grupperne på ovenstående links.

Gruppeterapi giver mulighed for vigtige indsigter og sætter skub i personlig udvikling. I gruppeterapien arbejder vi med relationer og kommunikation på en mere umiddelbar ”her og nu” måde, som ikke kan opnås på samme måde i individuel terapi. En umiddelbar fordel i gruppeterapien er også, at prisen er væsentligt lavere end prisen for individuel terapi.

Gruppedeltagere opfordres til at dele deres oplevelser åbent og ærligt i gruppen, – hvor alle gruppedeltageres individuelle tempo respekteres og ingen presses til at dele oplevelser, før de selv ønsker det og er klar til det. Alle gruppedeltagere har tavshedspligt i forbindelse med gruppesessionerne, så det sikres, at der er en tryg og åben stemning i gruppen.

Jeg starter løbende nye grupper op – så snart der er et tilpas antal deltagere til gruppen. Så hvis du er interesseret i at deltage i en gruppe, så kontakt mig og bliv skrevet på venteliste. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil høre mere om grupperne.